sałatka z gruszką (rukola, gruszka, ser pleśniowy, dressing z nutą czosnku i miodu)
pomidory z mozarellą i pesto
carpaccio z buraka pieczonego z kozim serem i sosem balsamicznym
schab po warszawsku z farszem chrzanowym w galarecie
schab ze śliwką w galarecie
tymbaliki drobiowe lub wieprzowe
pstrąg, karp lub łosoś w galarecie
ryba faszerowana w galarecie
ryba po grecku
ruloniki z szynki glazurowane ze szparagami
roladki ze szpinakiem i łososiem lub słone babeczki nadziewane serkiem śmietankowym z dodatkiem pieprzu cytrynowego, łososiem wędzonym i kaparami
mix-tulipsy pieczone oraz śliwka pieczona w boczku
tortilla z warzywami i mięsem
śledź w oleju z cebulką
półmisek wędlin i mięs pieczonych przez nas (szynka, polędwica, karkówka w pieprzu, boczek pieczony w czosnku, schab nadziewany morelą, pasztet)
tatar wołowy z dodatkami (podawany w I przerwie)
jajko w majonezie (faszerowane)
nuggetsy z dorsza
polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z dipem czosnkowym
pieczywo
Desery
tort weselny z bitej śmietany i musu owocowego lub lodowo bezowy (piętrowy)
wybór domowych ciast na paterach
owoce na kloszach
słodki bufet – wybór owoców krojonych i domowych ciast: szarlotka z pianką, wiśniowiec, pyszne ciasto marchewkowe z lekko wytrawnym kremem oprószone cynamonem, śmietanowiec na kruchym cieście przekładany prawdziwą kremówką, sernik z czekoladową kruszonką, sernik na zimno z owocami sezonowymi, kruche ciasto z konfiturą porzeczkową, delikatnym kremem i bezą, bakaliowy makowiec, ciasto szpinakowe, babeczki z kremem budyniowym i owocami oraz kajmakiem i bakaliami.